Blogolj!

Mintha a Suicide Squad meg sem történt volna

A Suicide Squad, azaz Öngyilkos osztag sokaknál kiverte a biztosítékot pár éve, de akik utálták a mozit, most örülhetnek.

Újrázzák ugyanis a DC-filmet, de nem remake formájában, hanem úgy, mintha meg sem történt volna a 2016-os film. A csupa rosszfiúból álló csapat hiába volt tele nagy nevekkel (Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto), bukta volt a közönségnél és a kritikusoknál, bár a pénztáraknál nem, ott 700 millió dollárnál is többet kaszált.

Szóval ezt a csorbát szeretnék most kiköszörülni azzal, hogy a készítők lényegében újra megcsinálják a filmet, de most Will Smith helyett Idris Elbával és David Ayer helyett James Gunn lesz a rendező. Az a James Gunn, aki végül mégiscsak meg tudja rendezni A galaxis őrzői 3-at, mert bár a Disney kirúgta évekkel ezelőtti sértő bejegyzései miatt, most visszavették.

Gunn a kirúgott rendező szerepéből egyből az elfoglalt rendező szerepébe csöppent, és most már két mozi is van a listán, viszont a Suicide Squad áll az első helyen, emiatt A galaxis őrzői 3 csúszni fog.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/70389/pics/lead_800x600.jpg
DC,képregény,Marvel,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?