Blogolj!

Quentin Tarantino legújabb filmje már plakáton köszön vissza ránk

Nagyon messze van még a nyár, hogy teljes egészében láthassuk Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjét, ezért még be kell érnünk egy plakáttal.

A kép mondjuk nem valami árulkodó, de Leonardo DiCapriot és Brad Pittet együtt látni azért mégsem olyan rossz, pláne, hogy ez azt jelenti, hogy az előzetes is szépen közeledik, a premierről nem is beszélve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

Már régóta tudni lehet, hogy a Volt egyszer egy Hollywood a hatvanas évek Amerikájában játszódik a Manson-gyilkosságokat középpontba helyezve és belekóstolhatunk az igazi hippikorszakba is. A szereplőgárda sem lesz akármilyen, hiszen DiCaprio és Pitt mellett még szerepelni fog a filmben többek között Kurt Russell, Dakota Fanning, Al Pacino, Margot Robbie, Michael Madsen, Timothy Olyphant és a nemrég elhunyt Luke Perry is

Meghalt a Beverly Hills 90210 sztárja

Luke Perry sztrókot kapott, amit nem élt túl. Pár nappal ezelőtt jött a hír, hogy Luke Perry-hez mentőt kellett hívni, majd kórházba került . Az 52 éves színészről kiderült, hogy sztrókot kapott, ami miatt már napok óta megfigyelés alatt tartották. Luke Perry még szerdán kapott sztrókot. Kórházba szállították és megfigyelés alatt tartják.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/70361/pics/lead_800x600.jpg
Quentin Tarantino,Vegyes vágott,Volt egyszer egy Hollywood
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?