Blogolj!

Már tudjuk, mikor jön a Maffiózók-előzményfilm

Egy jó sorozatot nehéz abbahagyni, legyen szó a nézéséről, vagy a készítéséről. Most is erről van szó, hiszen ahogy mi is írtunk már róla, jön a Maffiózók spin-off, aminek már a premierdátumát is tudjuk.

A The Main Saints of Newark címre hallgató film nem is olyan sokára, 2020. szeptember 25-én fog debütálni, és nemcsak ez a jó hír, hanem az előzetes hírek is a moziról. A filmben ugyanis olyan nevek szerepelnek majd, mint Ray Liotta, Vera Farmiga, Jon Bernthal és nem utolsó sorban az is plusz pikantériát ad a dolognak, hogy a Tony Sopranot alakító, 2013-ban elhunyt James Gandolfini fia is benne van a buliban, aki természetesen a fiatal Tony bőrébe bújik majd.

James Gandolfini fia is beszáll a maffiába

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy jön a Maffiózók című sorozat előzményfilmje, és most meg is találták a fiatal Tony Sopranot is. Méltóbb utódja (előzmény lévén inkább elődje) nem is lehetne a pár évvel ezelőtt elhunyt Gandolfininek, mint saját fia, Michael.

A film a hatvanas években játszódik majd, bemutatva Tony Soprano gyerekkorát, valamint az olasz amerikai közösséget, és a feketék és fehérek közti ellentéteket.

A film pedig igencsak jó kezekben van, ugyanis az a David Chase jegyzi, aki az eredeti szériát is.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/70337/pics/lead_800x600.jpg
Maffiózók,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?