Blogolj!

James Bond környezetbarát üzemmódba kapcsol

A 25. James Bond-filmben nagy változásra számíthatunk őfelsége legjobb titkos ügynökének a karakterében, ugyanis ezúttal elektromos autóval fogja megmenteni a világot. 

Erre pedig azért lesz szükség, hogy kidomborítsák a 007-es környezetbarát karakterét. Na meg persze azért is, mert a film nehezen megtalált rendezője, Cary Fukunaga (True Detective - A törvény nevében) nagy környezetvédő és ő azt akarja, hogy Daniel Craig az Aston Martin első elektromos kocsiját, a Rapide E-t vezesse.

A korlátozott számban készülő Rapide E ára 250 ezer font és csupán 155 darabot fognak gyártani belőle. A rendező annyira komolyan veszi a dolgot, hogy maga is közvetlenül együtt dolgozik az Aston Martinnal, hogy elektromos autójuk egyikét beújíthassa a forgatásra.

A gépkocsi egy hihetetlenül akciógazdag jelenetsor középpontjában fog állni. James Bondról köztudott, hogy pompás autókat vezet, ebben sem fog csalódni. Minden csúcstechnológiás kütyü benne lesz, ez az, amiért Cary harcolt, és Daniel valamint a producerek kiállnak mellette... Valamennyien hiszik, hogy eljött az idő arra, hogy Bond nulla kibocsátású gépkocsira váltson

- nyilatkozta egy bennfentes a The Sun c. bulvárlapnak.

Az új Bond-filmet Shatterhand munkacímmel a jövő hónapban kezdik forgatni.

(Borító: greenmatters.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/70206/pics/lead_800x600.jpg
akció,James Bond,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?