Blogolj!

Halas horrorsztorit kap az Aquaman

Aquaman nem marad magára, jön a vérfagyasztónak ígért horror spin off.

A DC mostani nagy kedvence az Aquaman, és nem véletlenül persze, hiszen a nézők csak úgy ömlöttek be rá a mozikba, és a film el is érte az 1 milliárd dolláros bevételt. A készítők ezt jól megérezték már előre, hiszen mikor még ki sem jött a képregényfilm, már a folytatást tervezték, amit meg is fogunk kapni, de csak 2022-ben.

Minden idők egyik legsikeresebb filmje lett az Aquaman

Óriásit kaszált az eleinte csak egy újabb DC buktának indul Aquaman, így nem is túl meglepő, hogy a stúdió már a második felvonást tervezi. Az már eddig is nagy dolog volt, hogy a Jason Momoa főszereplésével készült Aquaman olyan filmeket utasított maga mögé a DC Comics filmeken belül, mint a A sötét lovag - Felemelkedés, mikor átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt, most újabb nagy lépést tett.

De mindenki megnyugodhat, aki szeretne még lubickolni ebben az univerzumban, ugyanis jön az Aquaman spin off, a visszataszító vízi lényekről, amik se nem kedvesek, se nem szépek. A sztori a lényekhez igazodva ráadásul egy horror lesz, ami elég szokatlan egy DC világban, de ettől még csak izgalmasabb lesz a dolog.

A The Trench (Az árok) című film forgatókönyvét Noah Gardner és Aidan Fitzgerald jegyzi, producere Peter Safran, aki elárulta, hogy mindig is izgatta őket ezeknek a halszörnyeknek a sztorija, amit most meg is fogunk kapni, de aki Jason Momoára vár majd benne, annak csalódnia kell, ő kimarad a halas horror buliból.

(borító: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69884/pics/lead_800x600.jpg
DC,horror,képregény,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?