Blogolj!

Johnny Depp rágalmazásért perelte be volt feleségét

A válás sosem egyszerű, pláne nem akkor ha a világ szeme előtt zajlik az egész, de ha ezt még megfűszerezi egy kis oda-vissza pereskedés, akkor igazán pikáns csak a dolog.

Johnny Depp nem épp legjobb időszakát éli, és amióta elvált Amber Heard-től, rosszabbra fordult a helyzet. A volt felesége nemcsak beperelte őt bántalmazásért, hanem karrierje sem csillog mostanában valami fényesen, ráadásul Depp most pedig visszaperel.

Beperelték Johnny Deppet bántalmazásért

Kétségtelen, hogy jobb napokat is megélt már az 55 éves színész, akivel legutóbb még azért foglalkozott a világsajtó, mert elég ijesztően néz ki , most pedig épp bántalmazás miatt perlik. Deppnek korábban is volt már egy hasonló ügye, amikor volt felesége, Ambar Heard állította a váláskor, hogy a színésznek gyakran eljárt a keze, amikor részeg volt.

Az ok nem más, mint rágalmazás, és a színész állítja: volt felesége álhíreket terjeszt róla.  

Heard még egy decemberi interjúban a The Washington Postban mesélt arról, hogy milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért az őt ért párkapcsolati erőszakról beszélt.

Depp a beadott dokumentumok szerint "sosem volt erőszakos Hearddel" és az ellene felhozott vádak "egy jól kidolgozott álhír" részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani. A filmsztár 50 millió dolláros (14 milliárd forint) kártérítést követel.

Heard először 2016 májusában, egy évvel a házasságkötés után vádolta meg Deppet párkapcsolati erőszakkal. A bíróság távoltartást rendelt el, a pár végül 2017-ben vált el.

A The Washington Postban közölt cikkében Heard nem nevezi meg a színészt, de leírja, min ment keresztül, amikor a párkapcsolati erőszak ellen szót emelt. Azt írta, nem kapott meg egy filmszerepet, egy nagy divatmárka is megvált tőle, valamint tanúja volt, "hogyan védik az intézmények az erőszakkal vádolt férfiakat".

Depp szerint a cikk "azon a feltételezésen alapul, hogy Heard párkapcsolati erőszak áldozata volt, ahol Depp követett el erőszakot ellene", a filmsztár azonban azt állítja, a nő volt az elkövető.

A dokumentum szerint Depp az erőszakvádak miatt esett el a lehetőségtől, hogy ismét eljátszhassa egyik legnagyobb sikerét, Jack Sparrow szerepét A Karib-tenger kalózai újabb folytatásában.

Johnny Depp nélkül megy tovább a Karib-tenger kalózai

Egy ideje már lehetett tudni , hogy Depp kiszáll a buliból, de hivatalosan most erősítette meg a stúdió a hírt. Bár a franchise-t gyakorlatilag Depp és az általa megformált karaktere, azaz Jack Sparrow vitte, mégis úgy döntöttek, hogy a szebb napokat is látott színész már nem kell, vérfrissítés viszont annál inkább.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69743/pics/lead_800x600.jpg
Johnny Depp,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?