Blogolj!

Testvérpárként láthatjuk viszont Josh Brolint és Peter Dinklage-t

Közös vígjátékkal jelentkezik Josh Brolin (Nem vénnek való vidék, Bosszúállók: Végtelen háború) és Peter Dinklage (Trónok harca, Bosszúállók: Végtelen háború), a The Hollywood Reporter értesülései szerint ők lesznek a Brothers című vígjáték főszereplői.

Ha minden igaz, Brolin és Dinklage egy olyan testvérpárt fog alakítani, akik sem külsőleg, sem belsőleg nem is különbözhetnének jobban egymástól. Nem véletlen, ha erről egyből Ivan Reitman 1988-as, Ikrek című klasszikusa ugrik be, amelyben Arnold Schwarzeneggert és Danny DeVitot láthattuk hasonló felállásban, a párhuzam szándékos: a készítők ugyanis az Ikrekhez hasonló hangulatú filmet szeretnének tető alá hozni.

via GIPHY

A két színész a főszerep mellett a produceri teendőket is bevállalta, a film forgatókönyvét pedig Etan Cohen írhatja. Cohen jelenlétének pedig egyszerre örülhetünk is meg nem is, korábban ugyanis olyan baromi jó filmeket jegyzett, mint a Hülyék paradicsoma és a Trópusi vihar, mostanság azonban olyan pocsék alkotásokkal jelentkezett, mint Keményítőtúra, vagy a nemrég négy Arany Málna díjat is "elnyerő" Holmes & Watson. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az írás mellett a rendezést is rá bízzák-e.

(Borító: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69707/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,vígjáték
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?