Blogolj!

A friss Oscar-díjas színész lehet a 25. Bond-film főgonosza

Még friss, ropogós az Oscar-díj, amit Rami Malek kapott Freddie Mercury megformálásáért, máris esélye van arra, hogy egy újabb izgalmas karakter bőrébe bújjon a 25. Bond-filmben.

Bár a szerepről sok mindent egyelőre nem lehet tudni, csak annyit, hogy vak lesz, azért az elég sanszos, hogy Malek karakteres külsejével és színészi kvalitásaival méltó főgonosz és Bond-ellenfél lehet majd.

A színészt egyébként már egy ideje megkörnyékezte a rendező, Cary Fukunaga, viszont az gondot jelentett, hogy Malek a Mr. Robot sorozat miatt nem tudja vállalni a szerepet. Ez a probléma úgy tűnik már elhárult, és már csak az utolsó simítások vannak hátra.

Megvan, kit szemeltek ki a Bond 25 főgonoszának

Nagyon úgy fest, hogy végre kezd körvonalazódni a következő Bond-film stábja, ugyanis miután végre megtalálta a rendezőjét, (aki reményeink szerint marad is) már a főgonoszt megformáló színészt is kinézték a projekthez.

A film körül mostanában elég sok kavarás volt, Danny Boyle rendező például otthagyta a produkciót, de az biztos, hogy a forgatás tavasszal beindult, és a Shatterhand címen futó film 2020-ra érkezik a mozikba.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69623/pics/lead_800x600.jpeg
James Bond,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?