1423 fertőzött, 48 halott
Ezzel 50 180 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 48 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1259 főre emelkedett, 14 905-en pedig már meggyógyultak.
Blogolj!

Spanyolországban forgat Woody Allen

A rendezőre mostanában rájár a rúd, viszont a filmezésnek ez nem szab gátat.

Allen következő filmjét Spanyolországban fogja forgatni, amit a Mediapro nevű gyártócég is megerősített. A munkálatok San Sebastiánban zajlanak majd. A Mediapro és Woody Allen már dolgozott együtt amikor Vicky Cristina Barcelonát készítették, és igen szép sikereket értek el.

Allen az elmúlt időben nem épp a legjobb korszakát éli, ugyanis újra előkerült zaklatási ügye, sok színész kihátrált mögüle és az Amazon sem mutatta be legutóbbi filmjét, az A Rainy Day In New Yorkot. A rendező emiatt most februárban be is nyújtotta keresetét a New York-i bíróságon.

Woody Allen beperelte az Amazont

A BBC információi szerint Woody Allen beperelte az Amazont, amiért a cég szerződése ellenére sem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét Allen zaklatási botránya miatt. A 83 éves rendező több mint 68 millió dolláros (19 milliárd forint) kártérítést követel az Amazon stúdiótól, amely szerinte ki akar hátrálni abból a szerződésből, amit több filmre kötött vele.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69575/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Woody Allen
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?