Blogolj!

Már tudjuk, hogy mikor jön a legújabb James Bond-film

Csúszik a 25. Bond-mozi debütálása; a tervezettnél két hónappal később, 2020 áprilisában tér vissza a 007-es.

A film megjelenését már másodszor csúsztatták későbbre. Az MGM és az Eon 2017-ben még úgy gondolta, hogy 2019 novemberében kerül a mozikba a film, de amikor Danny Boyle rendező visszaadta a megbízást és Cary Joji Fukunaga vette át tőle és 2020 februárjára tűzték ki a premiert.

A forgatás március 4-én kezdődik majd, és Bondot megint (ötödjére) Daniel Craig alakítja, aki a háta közepére sem kívánta már ezt a szerepet, de hát van az a pénz ugye…A filmben Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is feltűnik majd, a forgatókönyvet Neal Purvis és Robert Wade írta, akik korábban A világ nem elég című epizódot is jegyezték.

A Bond-sorozat történetében a két legutóbbi, Sam Mendes rendezésében készült epizód, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér érte el a legnagyobb globális jegybevételt: előbbi 1,1 milliárd dollárt (310 milliárd forintot), utóbbi 880,7 millió dollárt (248 milliár forintot) keresett világszerte. 2020. április 8-án pedig meglátjuk, hogy mit sikerült összehoznia Bond-filmek történetében első amerikai rendezőnek, Fukunagának.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69141/pics/lead_800x600.jpg
akció,James Bond,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?