Blogolj!

Minden idők egyik legsikeresebb filmje lett az Aquaman

Óriásit kaszált az eleinte csak egy újabb DC buktának indul Aquaman, így nem is túl meglepő, hogy a stúdió már a második felvonást tervezi. 

Az már eddig is nagy dolog volt, hogy a Jason Momoa főszereplésével készült Aquaman olyan filmeket utasított maga mögé a DC Comics filmeken belül, mint a A sötét lovag - Felemelkedés, mikor átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt, most újabb nagy lépést tett.

James Wan rendezése ugyanis már 1,13 milliárd dollárt termelt, ezzel pedig felkerült a minden idők legnagyobb bevételét termelő filmek Top 20-as listájára. A film egyre halmozódó sikereit természetesen a rendező sem hagyta szó nélkül.

A rendező a folyamatos rekordok kapcsán korábban már megegyezte, Aquamanre korábban még  egy narancssárga pólóba bujtatott rossz viccként gondoltak az emberek, de ez mára már megváltozott. Természetesen a rajongóknak és Jason Momoanak is köszönetet mondott, utóbbiról úgy fogalmazott, hogy ahogy ő életre keltette a figurát, azzal generációk számára vált jelképpé a karakter.

(Borító: maxim.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/69071/pics/lead_800x600.png
DC,előzetes,fantasy,képregény,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?