Blogolj!

A Netflixre jön a Breaking Bad-film

Korábban már mi is megírtuk, hogy érkezik egy Breaking Bad-film, azonban akkor még nem lehetett sok mindent tudni a projektről.

Most azonban a Deadline közölt egy cikket, amiből már biztosra vehető, hogy Jesse Pinkman visszatér, és valamivel több részlet is kiderült a készülő filmről. Az egyelőre Greenbrier munkacímen futó produkciót az AMC és a Netflix közösön hozza tető alá, és az utóbbin is lesz majd először látható.

via GIPHY

A sztori pedig a világot meghódító széria befejező, ötödik évada után veszi majd fel a fonalat, méghozzá az Aaron Paul által megformált Jesse Pinkman karakterével a középpontban. Emellett már az is biztos, hogy - a sorozathoz hasonlóan, - az új-mexikói Albuquerque-ben fog játszódni a film, valamint a nálunk Totál szívás címen futó széria megalkotója, Vince Gilligan is visszatér, mint forgatókönyvíró és rendező.

Továbbá az sem kizárt, hogy bár jelenleg csak egy filmben gondolkodnak a készítők, mégis elképzelhetőnek tartják, hogy akár több részben vetítsék majd le a produkciót.

(Borító: trillmag.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68937/pics/lead_800x600.jpg
Breaking Bad,dráma,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?