Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

A világ egyik legrosszabb filmese most cápával riogat

Tommy Wiseau neve egyet jelent a filmgyártás legaljával. Hozzá kapcsolódik a 2003-as A szoba című "mestermű" is, aminek egyszerre volt forgatókönyvírója, rendezője, producere és főszereplője. A film olyan rosszul sikerült, hogy igazi kultusz alakult ki körülötte, elvetemült rajongók kívülről megtanulták a film kulcsjeleneteit és mondatait, a furcsa Wiseau pedig sztár lett.

Igazi antisztár, és bár rendezőnek és színésznek is kimondottan pocsék, mégis nem lehet őt nem szeretni, mert elhatározása és magabiztossága akkora, hogy újra és újra felbukkan a filmes körökben. Bár ne tenné, de a trash rajongóknak kifejezetten üdítő színfolt. Erre a jelenségre csapott le pár évvel ezelőtt James Franco is, aki A szoba című film elkészítésének körülményeit és a Wiseau-jelenséget vitte vászonra A katasztrófaművész címmel. Kapott is érte Golden Globe-ot (Oscar is lett volna belőle, de a metoo elsöpörte Francot).

Szóval a legújabb gagyi film, a Big Shark nem attól lesz poén, mert egy újabb szörnyűség, amin hőbörögni és/vagy szörnyülködni lehet, hanem az a lényege, hogy Tommy Wiseau készítette, és természetesen szerepel is a moziban.

A végeredmény pedig már az előzetesen is látszik, tömör gyönyör: rossz effektek, kínos színészi játék, életidegen jelenetek. És ez még csak az előzetes.

Katt a bűnös élvezetre:

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68827/pics/lead_800x600.jpg
előzetes,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?