Blogolj!

Idén nem lesz házigazdája az Oscar-díjátadónak

Nagyon senki sem lepődött meg, mikor kedden bejelentette a gálát közvetítő ABC televízió, hogy az idei Oscar-díjátadó hivatalosan is ceremóniamester nélkül marad, hiszen már egy ideje sejthető volt, hogy Kevin Hart botránya után más se nagyon vállalná be ezt a szerepet.

A bejelentést, miszerint inkább a díjakat átadó hírességekre helyezik majd a hangsúlyt a gála levezénylésében a csatorna elnöke, Karey Burke közölte. Burke továbbá még egy “meglehetősen izgalmas nyitányt” is beígért a február 24-i ceremóniával kapcsolatban. 

Mint az ismeretes az eredeti tervek tervek szerint Kevin Hart színész-komikus lett volna a 91. Oscar-gála házigazdája, a Hart azonban decemberben visszamondta a felkérést, miután évekkel ezelőtti homofób Twitter-bejegyzései kerültek elő és kisebb botrány alakult ki körülötte. 

Lemondta az Oscar-gála vezetését Kevin Hart, miután homofób botrányba keveredett

Alig két napja számoltunk be róla , hogy Kevin Hart komikus-színész személyében megtalálta az Akadémia a következő Oscar-gála házigazdáját, Hart már vissza is mondta a felkérést. Az ok pedig nem más, mint a manapság egyre jobban elharapódzó internetes trollok híres emberek múltjában való vájkálása. Nem is olyan régen még James Gunn, A galaxis őrzői 1-2.

Az amerikai filmakadémia történetében eddig egyetlen alkalommal, 1989-ben fordult elő, hogy hivatalos házigazda nélkül rendezték meg a gálát.

Karey Burke továbbá azt az örömhírt is közölte, hogy ígéretet kapott a filmakadémiától arra, hogy az idei ceremónia nem lesz hosszabb három óránál. 

(Borító: cinemagia.ro)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68552/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Hart,Oscar-díj,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?