Blogolj!

Újabb sztárok érkeznek Budapestre

Lassan már meg sem lepődünk egy ilyen hír hallatán, de azért mégis felkapjuk a fejünket, ha meghalljuk, hogy Oscar-díjas világsztárokkal lehet összefutni a főváros utcáin.

Már írtunk arról korábban is, hogy Denis Villeneuve (Sicario, Fogságban, Érkezés) nálunk forgatja a Dűne remake-jét. A filmhez eddig elég szép névsor is tartozik: Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Stellan Skarsgard és most már az Oscar-díjas Javier Bardem is, aki ha miden igaz elhozza magával feleségét, Penelope Cruzt is a forgatásra.

Magyarországon forog a legendás kultfilm remake-je

A Dűne a nyolcvanas évek kultuszfilmje, ami mára már igazán kinőtte magát, olyannyira, hogy remake-et készítenek belőle, ráadásul nálunk. Napjaink legígéretesebb rendezőjének úgy tűnik bejött az itteni forgatás nem is olyan rég, hiszen Denis Villeneuve Magyarországon dolgozott a Szárnyas fejvadászon és ennek köszönhettük azt is, hogy Ryan Gosling odavolt az Aldiért, Harrison Ford pedig előszeretettel cangázott az országban.

Villenueve-nek nem szokatlan a hazai terep, ugyanis nemrég itt forgatta a Szárnyas fejvadászt is Harrison Forddal és Ryan Goslinggal.

Szóval szemeket mereszteni, közeledik a sztárparádé!

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68504/pics/lead_800x600.jpg
remake,Rövidzárlat,sci-fi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?