Blogolj!

Ben Affleck nélkül jön a következő Batman-film

Már egy jó ideje megy a huzavona az önálló Batman-mozi körül: a projekt eredetileg még úgy indult, hogy Ben Affleck  lesz az írója, a rendezője és a főszereplője is a The Batman című következő DC mozinak, majd 2017 elején bejelentették, hogy Affleck helyett Matt Reeves (Cloverfield, A majmok bolygója: Forradalom) lesz rendező, később pedig az írói teendőket is átvette. 

Azóta mást nagyon nem is lehetett hallani a produkcióról, egészen mostanáig, ugyanis a Deadline információi szerint Ben Affleck hivatalosan sem szerepel többé a Warner Bros 2021. június 25-én debütáló új Batman-filmjében. A színész eddig a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája, és az Öngyilkos Osztag című képregényfilmekben ölthette magára a különc milliárdos igazságosztó denevérruháját. 

Affleck mellőzésének elvileg csak annyi az oka, hogy a The Batman egy fiatalabb Bruce Wayne-re koncentrál majd, így - érthető módon - a nem a 46 éves színészre bízták a szerepet. A hírt maga Affleck is megerősítette a Twitterén, ami alapján nem zuhant meg különösebben a hír hallatán. 

Izgatottan várom 2021 nyarát, hogy lássam Matt Reeves vízióját életre kelni

- írta a színész. 

Azt egyedlőre még nem tudni, hogy ki veszi majd át a stafétát Afflecktől. 

(Borító: polygon.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68327/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Ben Affleck,DC,képregény,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?