Blogolj!

Üldözős thrillerben láthatjuk viszont Angelina Joliet

Angelina Jolie is szerepel a Those Who Wish Me Dead (Akik a halálomat akarják) című thrillerben, amelyet Taylor Sheridan rendez a saját forgatókönyvéből.

Ami már csak azért is baromi ígéretesnek tűnik, mert Sheridan az a színész, forgatókönyvíró, rendező, akinek íróként a Sicario - A bérgyilkos, A préri urai és a Wild River - Gyilkos nyomon című filmeket is köszönhetjükA préri urai szkriptjéért még egy Oscar-jelölést is kapott, a Wild River - Gyilkos nyomon című thriller pedig egyben a rendezői debütálása is volt, melyért az Amerikai Rendezők Céhe a legjobb első rendezőnek járó díjára jelölte.

A Variety szerint Sheridan Michael Koryta azonos című, 2014-ben megjelent regényéből írja a forgatókönyvet. Koryta regényben egy 14 éves fiú brutális gyilkosság tanúja lesz, ezért hamis személyazonossággal egy olyan zaklatott kamaszok számára indított programban rejtik el, amelynek résztvevői a vadonban való túlélést tanulják. Közben a gyilkosok sem adják fel, és módszeresen végeznek mindenkivel, akinek köze lehet a fiúhoz.

Többet egyelőre nem lehet tudni sem a filmről, sem Jolie szerepéről, az viszont már biztos, hogy a produkciót a montanai vadonban fogják forgatni. A felvételekhez májusban látnak hozzá, ugyanis Sheridan akkora tervezi befejezni a Yellowstone című, Kevin Costner főszereplésével készülő sorozat második évadát.

Az Oscar-díjas Angelina Joliet legutóbb 2015-ös saját rendezésében, A tengernél című drámában láthattuk a filmvásznon. Jövő májusban kerül a mozikba Demóna 2. című filmje.

(Borító: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68236/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Angelina Jolie,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?