Blogolj!

James Gandolfini fia is beszáll a maffiába

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy jön a Maffiózók című sorozat előzményfilmje, és most meg is találták a fiatal Tony Sopranot is.

Méltóbb utódja (előzmény lévén inkább elődje) nem is lehetne a pár évvel ezelőtt elhunyt Gandolfininek, mint saját fia, Michael.

A 19 éves Michael Gandolfini elmondta: nagyon izgatott, hogy őt választották a fiatal Tony Soprano szerepére a The Many Saints of Newark című filmben.

Nagy megtiszteltetés, hogy apám örökségét folytathatom

- nyilatkozta a fiatal színész, akit eddig kisebb szerepekben láthatott a közönség a Fülledt utcák-sorozatban és az Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmben.

James Gandolfini, aki 2013-ban, 51 évesen hunyt el, hat évadon át alakította a maffiózó Tonyt a New Jerseyben játszódó szériában, amely 1999 és 2007 között futott a tévében.

A sorozat előzményeiről szóló filmben, amely a hatvanas évekbeli newarki lázongásokat idézi fel, Vera Farmiga, Alessandro Nivola és Jon Bernthal is szerepel majd. A produkciót Alan Taylor rendezi, aki a Maffiózók kilenc epizódját, valamint a Thor: Sötét világ és a Terminátor: Genisys című filmeket is rendezte. A forgatókönyvet a Maffiózók alkotója, David Chase írta Lawrence Connerrel.

Michael Gandolfini nem az első fiatal színész, aki szüleitől vesz át szerepet: Jason Connery egy 80-as évekbeli Robin Hood tévésorozatban alakította a főhőst, akit egy 1976-os filmben apja, Sean Connery játszott. A The Wife című filmben pedig, amelyért Glenn Close épp most kapott Oscar-jelölést, lánya, Annie Starke játssza karaktere fiatalabb énjét.

 (borító: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/68000/pics/lead_800x600.jpg
Maffiózók,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?