Blogolj!

Keanu Reeves lóháton gyilkol a John Wick 3. első előzetesében

Befutott a John Wick: 3. felvonás - Parabellum első előzetese, ami - ahogy annak lennie kell - tele van pakolva sztárokkal, akcióval na meg persze kutyákkal. 

A John Wick első felvonása 2014-ben nem várt kritikai és közönségsiker lett, ami a főszereplőt alakító Keanu Reevest újra beemelte köztudatba, és azóta is érkeznek hozzá folytatások. Az idei film már a harmadik rész lesz a sorban, ami azzal is jár, hogy a baromi jól megkoreografált, és már eddig is elképesztő számmal bíró akciójelenetekből még többet kapunk, így például azt is megtudatjuk, hogy milyen az, amikor John Wick lóhátról írtja a népet. 

A sztori nagyjából ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért: miután John megszegte a Continental Hotel azon szabályát, hogy tilos az intézmény falain belül gyilkolni Winston (Ian McShane), a Continental vezetője egy óra egérutat ad főhősünknek, mielőtt kiközösítené. Majd amint letelt az idő,  kb. a világ összeg bérgyilkosa Wick fejét, és az érte járó 14 millió dolláros vérdíjat akarja.  

Reeves és McShane mellett feltűnik még Anjelica Huston, Halle Berry valamint Laurence Fishburne is, a rendezői széket pedig továbbra is az első két részt is jegyző Chad Stahelski foglalhatta el. 

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum május 23-án érkezik a hazai mozikba. 

(Borító: consequenceofsound.net)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/67780/pics/lead_800x600.png
akció,előzetes,John Wick,Keanu Reeves,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?