Blogolj!

Steven Spielberg megtalálta a West Side Story főszereplőjét

A rendező nyílt szereplőválogatáson találta meg a megfelelő embert a legendás Maria szerepére.

A választás pedig nem másra, mint egy ismeretlen 17 éves középiskolás lányra, Rachel Zeglerre esett, aki egy videóval jelentkezett a szerepre. A felvételen a Tonight és a Me Siento Hermosa dalokat énekelte el.

Amikor egy éve elkezdték a produkció előkészítését, már bejelentették, hogy Maria, Anita, Berardo, Chino és a Cápák szerepeire latin-amerikai származású színészeket keresnek. Spielberg szerint ezek a tehetséges, fiatal színészek "új, felvillanyozó energiával töltik fel ezt a nagyszerű musicalt, amely aktuálisabb, mint valaha".

A Tony-díjas David Alvarez elmesélte, hogy szülei Kubából emigráltak az Egyesült Államokba kapcsolatok és angol nyelvtudás nélkül, a jobb élet reményében.

"Tudom, milyen megpróbáltatásokon mentek át, és Bernardóban is sok ilyen belső vívódást látok" - mondta, megjegyezve, hogy amióta az eredeti, 1961-es filmet látta, nagyon vágyott erre a szerepre.

A West Side Story forgatókönyvét az Oscar-jelölt, Pulitzer-díjas Tony Kushner írta az eredeti musicalt jegyző Arthur Laurents munkája nyomán, a dalszövegeket Stephen Sondheim jegyzi, a musical zenéjét pedig Leonard Bernstein komponálta. A film producere Spielbergen kívül Kevin McCollum és Kristie Macosko Krieger, a forgatás nyáron kezdődik majd.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/67688/pics/lead_800x600.jpeg
musical,Rövidzárlat,Steven Spielberg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?