Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Mundruczó Kornél beleássa magát a pornóiparba

Nem, nem arról van szó, hogy a rendező más jellegű filmeket készítene a továbbiakban, hanem egy sorozaton dolgozik, ami a pornóipar viszontagságairól szól majd.

Az Everybody’s Woman, azaz Mindenki nője című széria a nők, pontosabb egy nő szemszögén keresztül próbálja majd bemutatni, hogy milyen is a pornó világa. A főszereplő anyagi problémák miatt vág bele a filmezésbe, és bár sikeres lesz szakmájában, teljesen kiábrándul az egészből és otthagyja az ipart.

Ebben a témában sokkal több minden van, mint maga a pornózás, így Mundruczó, Alexander Rodnyaszkij producer és Wéber Kata forgatókönyvíró azt mutatja majd be, hogy milyen is a nők helyzete ebben a világban, hogyan viszonyulnak hozzájuk a férfiak, a pénzemberek és természetesen milyen is a női pornósok általános megítélése. Ezért is fontos pont az, hogy Mundruczó állandó alkotótársa, Wéber Kata nemcsak összhangban van a rendezővel, hanem várhatóan jól be tudja majd mutatni a női szemszöget.

A sorozat főleg Budapesten, de nagyrészt angol nyelven fog játszódni.

(borító: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/66662/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?