Blogolj!

Jennifer Lawrence is belekeveredett a Weinstein-ügybe?

Az egykor híres, mára már csak hírhedt amerikai producerről, Harvey Weinsteinről több mint egy éve derült ki először, hogy számtalan nőt zaklatott, molesztált az elmúlt évtizedekben. Most egy újabb nő állítja ugyanezt, illetve azt, hogy Lawrence állítólag lefeküdt Weinsteinnel.

Egy neve elhallgatását kérő színésznő nyilatkozott a napokban arról, hogy még 2013-ban, amikor 22 éves volt, találkozott Weinsteinnel a Sundance Filmfesztiválon. A történet már-már szokásos: a lány felment a férfi hotelszobájába szerepekről beszélni, és amikor kiment a mosdóba, a producer követte, és bár a lány hiába ellenkezett, Weinstein ráélvezett a szoknyájára.

Később egy filmbemutatón utáni bulin találkoztak, ahol a producer újra követte a mosdóba a színésznőt, ahol erőszakosan elkezdte tapogatni, illetve New Yorkban - szintén egy megbeszélésen - a férfi erőszakkal lefogta és orálisan kielégítette.

A fiatal lány teljesen kibukott, Weinsten pedig állítólag nem értette mi a probléma, hiszen „még csak meg sem baszta” a lányt, és megkérdezte, hogy „egyáltalán akar-e színésznő lenni”?

A neve elhallgatását kérő nő beszámolója szerint ekkor jött szóba Jennifer Lawrence a képbe, mivel Weinstein vele példálózott, azaz, hogy ő is hagyta magát a producernek, vagyis lefekdült vele, aztán lássanak csodát, máris Oscar-díjas.

A felhozott vádakat Weinstein jogi képviselői természetesen tagadják, illetve megszólalt az ügyben Jennifer Lawrence is, aki csak annyit mondott, hogy Weinstein és közte csakis munkakapcsolat volt, és ez a történet is nagyon jó példája annak, hogy hogyan viselkedik egy szexuális ragadozó a nők közelében.

A mostani ügy már a Los Angeles-i bírósághoz került.

(borító: businessinsider.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/66479/pics/lead_800x600.jpg
Harvey Weinstein,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?