Blogolj!

Izgalmas szereposztást kapott a Star Wars-sorozat

Ugye azt eddig is tudtuk, hogy a Disney ezer és egy bőrt akar lehúzni a Star Warsról, szóval nem is kérdés, hogy jön az előzménysorozat, aminek főszereplőjét már eddig is ismertük, most viszont kiderült, hogy kik lesznek még az univerzum részesei, ami elég izgin fest.

Készül a Star Wars-előzménysorozat

Nincs megállás a Star Wars háza táján. A Disney új streaming szolágáltatása begyújtja a rakétákat és már meg is van a széria főszereplője is. A 2016-ban bemutatott készít a Disney+ előzménysorozatot, ami Cassian Andor, a rebellis hírszerzőtiszt kalandjait mutatja be a lázadás első napjaiban, ennek főszereplője pedig már a filmből is ismerős Diego Luna lesz.

Mármint az a lista, amin ezek a nevek szerepelnek, ugyanis nehezen tudtuk volna eddig elképzelni, hogy például egy Werner Herzog együtt fog szerepelni a Csillagok háborúja bármelyik tagjával. De most mégis így lesz, szóval a főszereplő Diego Luna mellett többek között feltűnik majd már említett német rendező-színész Herzog, a Rocky-filmekből ismerős Carl Weathers, Nick Nolte, a Narcos sorozatból Pedro Pascal, Giancarlo Esposito és Gina Carano.

A The Mandalorian című Star Wars-sorozat egyébként az Első Rend felemelkedése előtt játszódik, és egy magányos harcos, Cassian Andor, a rebellis hírszerzőtiszt kalandjait mutatja be a lázadás első napjaiban.

(borító: starwars.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/66254/pics/lead_800x600.jpg
Csillagok háborúja,Disney,fantasy,Rövidzárlat,sci-fi,Sorozat,Star Wars
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?