Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

A NASA is próbálja megmenteni Vasembert

A Bosszúállók 4 baljós előzetese után aggódsz Vasemberért? Nem gond, a NASA majd segít!

Befutott a Bosszúállók negyedik részének első előzetese

Egészen mostanáig csak találgatni lehetett, hogy mikor kapjuk meg az első ízelítőt a Bosszúállók negyedik részéhez, most pedig már nézhetjük is, hogy szomorkodik Amerika Kapitány. Kiindulva a Végtelen háború befejezéséből, - amit most nem részleteznénk - nem túl meglepő, hogy egy lehangoló és nem túl akciódús előzetes érkezett Bosszúállók eddigi legjobban várt kalandjához.

Sokan vártak a Bosszúállók 4 előzetesére, és amikor az befutott, megtudtuk, hogy milyen lehetetlen helyzetben is vannak szuperhőseink, nem is beszélve Vasemberről. Nos, most a NASA volt olyan jófej, és adott pár tippet a Bosszúállóknak, hogy mégis hogyan kéne őt megmenteni.

Tehát mivel Vasember éppen az űrben ragadt, így először is, a "Houston, van egy kis problémánk" helyett jelen esetben érdemes a "Bosszúállók, van egy kis problémánk" mondatot elsütni, ha ez nem jön be, akkor megy egyszerűen a Földről jól át kell kutatni az űrt. Mi sem egyszerűbb.

De ha még ez sem jön be, akkor "keress egy kalapácsot" vezényszóval arra akarnak célozni a NASA munkatársai, hogy jobb lenne ide Thor és az ő mindent lezúzó kalapácsa.

 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/66094/pics/lead_800x600.png
szuperhős,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?