Blogolj!

Kiderült, ki lesz a következő Oscar-gála házigazdája

Kiderült, hogy ki az szerencsés, aki jövőre átveheti a - nem mellesleg rekordszámú magyar részvétellel zajló - díjátadó ceremónia lebonyolítását Jimmy Kimmeltől, aki az elmúlt két évben is betöltötte a házigazda szerepét.

A 91. Oscar-gála házigazdája pedig nem más, mint Kevin Hart (Központi hírszerzés, Jumanji - Vár a dzsungel) komikus-színész, aki maga jelentette be nagy hírt az Instagramján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Boldog vagyok, hogy végre eljött a nap, amikor én lehetek az Oscar házigazdája

– írta Hart többek között, hozzáfűzve, hogy már nagyon régóta vágyott erre a lehetőségre.

A hírrel kapcsolatban John Bailey, az Oscar-díjakat odaítélő amerikai filmakadémia elnöke is nyilatkozott Variety-nek, Baily arról beszélt, hogy „nagyon izgatott” Hart kiválasztása miatt, és természetesen kíváncsian várja, hogy a remek humorú színész hogyan felel majd meg a feladatnak.

Az elnök szerint Hart egy

melegszívű, szeretettel teli és szeretni való egyéniség,

és mint mondta, az is döntő tényező volt a filmakadémia választásában, hogy a komikus köztudottan évek óta vágyott erre a feladatra.

Teljesen világos volt, hogyan érez ezzel kapcsolatban, és ez minket is meghatott.

A 39 éves Hart egyike azon kevés számú afroamerikai Oscar-házigazdának – Chris Rock, Whoopi Goldberg és Sammy Davis Jr. mellett-, akik az elmúlt 90 évben vezethették a műsort.

Kevin Hart

Kétségtelen, hogy ráfér már a gálára egy kis vérfrissítés, ugyanis az utóbbi években a 2017-es "nagy Oscar-bakin" kívül nem sok izgalom történt a közel négy órás ceremónia alatt... 

Az Oscar-jelöléseket január 22-én jelentik be, a díjakat pedig február 24-én osztja ki Hollywoodban a filmakadémia.

(Borító: shootfactory.co.uk, Fotó: variety.vom)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/65865/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Hart,Oscar-díj,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?