Blogolj!

Újabb részletek derültek ki a Spielberg-féle West Side Story remake-ről

Azt már egy jó ideje lehet tudni, hogy Steven Spielberg egyik soron következő vállalkozása a West Side Story című musical újabb filmadaptációja, most pedig az is kiderült, hogy az 1961-es klasszikus mozi egyik Oscar-díjas szereplője is feltűnik majd az alkotásban.

Méghozzá Rita Moreno, aki korábban Anita alakjának megformálásáért nyerte el a legjobb női mellékszereplőnek járó aranyszobrot. A Deadline információi szerint a bolttulajdonos Doki figurájának "újragondolt változataként", Valentinaként láthatjuk majd viszont Morenót az 1957-es musical legújabb feldolgozásában.

Az Oscar-díjas színésznő egyik partnere már biztosan a Tonyt alakító fiatal tehetség, Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba, Nyomd, Bébi, nyomd!) lesz, amelynek forgatási munkálatai várhatóan 2019 nyarán indulnak. 

Rita Moreno

A legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy valaha visszatérek ehhez a nagy hatású filmhez. Az pedig, hogy maga Steven Spielberg kért fel a szerepre, egyszerűen hihetetlen

- nyilatkozta Moreno, aki vezető producerként is kiveszi a részét a film munkálataiból.

Spielbergéknek a mozi forgatókönyvére is egy igazi nagyágyút sikerült megszerezniük, a Pulitzer-díjas színdarabíró, Tony Kushner személyében.

(Borító: indiehoy.com, Fotó: vanityfair.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/64879/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,musical,Rövidzárlat,Steven Spielberg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?