Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Borbély Alexandra mindenkit elcsábít legújabb filmjében

A színésznő élete gyorsan megváltozott a Testről és lélekről óta, azóta folyamatosan keresik és forgat. Ezúttal a Trónok harca sztárjával.

Európa legjobb színésznője lett tavaly, így nem csoda, hogy most sokan felfigyeltek Borbélyra. Nemsokára láthatjuk majd a Spirál című filmben, és Julius Ševčík Üvegszoba című mozijának előzetese is elkészült már.

Könnyeivel küszködött Borbély Alexandra az Európai Filmdíj átadóján

Az egyik legmeghatóbb pillanatot Borbély Alexandrának köszönhetjük az Európai Filmdíj gálaestjén. Mint ahogy már írtuk , a hétvégén a Testről és lélekről című Enyedi Ildikó-film újabb díjat söpört be, de ezúttal a film főszereplőjének, Borbély Alexandrának járt az elismerés. A meghatottság és a sokk nagy volt, ami nem csoda, hiszen ez nemcsak az "európai Oscar", hanem Borbély legelső filmes díja is.

Az Új Szó nemrégiben interjút készített a színésznővel, aki elmondta, hogy a filmben egy Bécsben élő egyedülálló anyát játszik, aki egy villába menekül, ahol természetesen a ház urának megtetszik a nő, a bonyodalmak pedig innen indulnak el.

A filmben a Trónok harca színésznője, Carice van Houten és az Oscar-jelölt Négyzet főszereplője, Claes Bang is szerepel.

Borbély Alexandrát a producer lánya ajánlotta be, miután látta a tavalyi Európai Filmdíj átadóján:

Már Budapesten voltam, amikor felhívott, hogy tetszett neki a berlini sírásom, és lenne egy ajánlata számomra. És átjött hozzám Budapestre, hogy elmesélje, miről szól a szerep. Kíváncsi volt rám. De még előtte skype-on beszéltem a rendezővel is. Úgy le voltam robbanva, lelkileg annyira kifárasztott a berlini gála, hogy nem akartam, hogy lássa az arcomat. Nagyon rosszul néztem ki. Csak a hangomat hallhatta. Mivel a film angol nyelven forgott, arra kért, beszéljünk angolul. A végén azzal búcsúztunk, hogy enyém a szerep.

A filmet várhatóan jövő tavasszal mutatják be.

(borító: ungarn-tv.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/64833/pics/lead_800x600.jpg
Borbély Alexandra,előzetes,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?