Blogolj!

Jön a Breaking Bad-film!

Bombaként robbant a hír, miszerint filmet készítenek a tévétörténelem egyik legjobb sorozatából, a Breaking Badből, vagy ahogy kis hazánkban futott a Totál szívásból. 

Szinte már az összes külföldi filmes oldal tényként kezeli, hogy filmen is viszont láthatjuk Albuquerque nem túl idilli atmoszféráját, azonban a produkciót még nagy titok övezi.

Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy kik fognak újra felbukkani a már ismert szereplők közül, vagy hogy egyáltalán számíthatunk- e a jelenlétükre, tehát bármi lehet még a dologból, egy előzményfilmtől kezdve egy teljesen új sztoriig, ami annyiban kapcsolódik csak a sikerszériához, hogy az ott megismert univerzumban játszódik. 

Ami biztos, hogy egyelőre Greenbriar munkacímen fut a két órásra tervezett film és egy elrabolt ember menekülését fogja bemutatni.  A forgatókönyvön pedig a sorozatot is jegyző Vince Gilligan dolgozik, aki nagy valószínűséggel a rendezői feladatokat is ellátja majd. A film már az előkészületi fázisban van,  forgatása is hamarosan megkezdődik Új-Mexikóban, ami tervek szerint februárig tart majd. 

via GIPHY

Mi egyelőre nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy hogy is nézne ki egy olyan film, ami az eredeti széria eseményei után játszódna, hiszen Walter White története elég végleges és zseniális lezárást kapott. Szóval nem nagyon kéne megpiszkálni a dolgokat, előzménynek pedig már ott a szintén kiváló Better Call Saul sorozat, ami jövőre már az ötödik évaddal tér vissza. 

(Borító: thedrinksbusiness.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/63610/pics/lead_800x600.jpg
Breaking Bad,dráma,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?