Blogolj!

Csillagot kapott Michael Douglas

A hollywoodi Hírességek Sétányán tartott ünnepségre a színészt felesége, Catherine Zeta-Jones és édesapja, fia, Cameron, és 101 éves Kirk Douglas kísérte el.

Tényleg itt volt már az ideje, hogy csillaga legyen Michael Douglasnek, hiszen ha belegondolunk, a 74 éves színész jópár meghatározó és a mai napig minőségi filmben szerepelt, elég ha csak az Elemi ösztönre, a Kína-szindrómára, a Zaklatásra vagy épp az Összeomlásra gondolni. Meg is jegyezte viccesen köszönőbeszédében, hogy ötven éves pályafutás után, vajon miért kellett ennyi várni erre a pillanatra?

A színész természetesen apjának és feleségének is köszönetet mondott, kiemelve, hogy nagyon sokat jelent neki, hogy édesapja is jelen van az eseményen.

Douglas a 2648. csillagot kapta. Michael az 1970-es években ünnepelte első sikereit a San Francisco utcáin című sorozat detektívjeként. Első Oscar-díját 1975-ben a Száll a kakukk fészkére című pszichodráma producereként nyerte, a másodikat pedig a Tőzsdecápák című 1988-as dráma főszerepével érdemelte ki.

(képek:Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/63627/pics/lead_800x600.jpg
Michael Douglas,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?