Blogolj!

Johnny Depp nélkül folytatódhat A Karib-tenger kalózai franchise

A a Daily Mail információi szerint a Disney rebootolni szeretné a franchise-t, aminek már nem lenne a része a Johnny Jepp által megformált Jack Sparrow karaktere. 

Csupán pár napja kezdték el megszellőztetni, hogy Disney az öt részt megélt szériának úgy adna egy kis vérfrissítést, hogy rebootolná azt, méghozzá a Deadpool-t is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick írópárossal a fedélzeten

Ekkor még nem volt arról szó, hogy ez a széria legikonikusabb karakterének, Jack Sparrow-nak az eltüntetésével járna, most azonban Stuart Beattie, az első rész forgatókönyvírója szerint Depp már nem bújik többé a részeges kapitány bőrébe. Ezt a hírt a Disney még nem erősítette meg hivatalosan, azonban nem lenne meglepő a stúdiótól ez a döntés, miután a színészről az utóbbi időkben főleg csak a botrányai miatt lehetett hallani.

via GIPHY

Depp 14 éven alakította Jack Sparrow-t, A Karib-tenger kalózai-filmek adtak új lendületet a karrierjének is, a széria pedig 4,5 milliárd dollárt kaszált, amiből a színésznek is jócskán csurrant-cseppent valami. 

(Borító: firstpost.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/62919/pics/lead_800x600.jpg
Disney,fantasy,Johnny Depp,kaland,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?