Blogolj!

Liam Neeson nem bír leállni a bosszúállással

Annak ellenére, hogy Liam Neeson már többször is belebegtette, hogy felhagy az akciófilmekkel, szinte nem telik el úgy év, hogy ne látnánk őt egy őrült hajszában vagy éppen kegyetlen bosszúhadjáratban.

És ez jövőre sem lesz másképp, ugyanis a 66 éves színész a Cold Pursuit című akció-thrillerrel fog jelentkezni, amiben (jó) szokásához híven ezúttal sem lesz sok hála a felbukkanásában. 

A legjobb az egészben, hogy a Cold Pursuit, egy In Order of Disappearance címen futó norvég film amerikai újrázása lesz Hans Petter Moland (Az eltűnés sorrendjében, Palackposta) rendezésében. A havas tájon játszódó történetben Neeson egy olyan férfit alakít majd, aki a közösség tiszteletben álló tagja családjával együtt. Akkor kezdenek majd rosszra fordulni a dolguk, amikor fia herointúladagolásban meghal, így hát nincs mit tenni, saját kezébe kell vennie a dolgokat, amivel kezdetét is veszi a bosszúhadjárat. 

Neeson mellett feltűnik még Laura Dern (Jurassic Park, Hatalmas kis hazugságok), Tom Bateman (Gyilkosság az Orient expresszen), Emmy Rossum (Shameless - Szégyentelenek) és Domenick Lombardozzi (Drót) is a filmben.

A Cold Pursuit 2019. február 8-án kerül az amerikai mozikba.

(Borító: imdb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/62827/pics/lead_800x600.jpg
akció,előzetes,Liam Neeson,Rövidzárlat,thriller,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?