Elhunyt Csukás István
A Kossuth-díjas költő, író, a Nemzet Művésze 83 éves volt.
Blogolj!

Egy év hallgatás után újra megszólalt a Kevin Spacey-t zaklatással vádló színész

Tavaly októberben robbant a bomba, miszerint Anthony Rapp színész megvádolta Kevin Spacey-t, hogy harminc évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta. Azóta Spacey teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, Rapp pedig az elmúlt év történéseire most reagált.

Kevin Spacey-t zaklatással vádolják, ő pedig bejelentette, hogy meleg

Zita | 2017.10.30. 08:40 A Weinstein-ügy óta lépten-nyomon szexuális zaklatásokba lehet botlani. Most Kevin Spacey van a soron. Egy Anthony Rapp nevű színész (aki a Star Trek Discovery című sorozatból lehet ismerős) vádolja az Oscar-díjas színészt egy 1986-os esettel kapcsolatban. Spacey akkor 26 éves volt, Rapp pedig csak 14.

Rapp tavalyi bejelentése indította el a lavinát, ami Spacey-t keményen el sodorta: kirúgták a Kártyavárból, törölték összes jelenetét A világ összes pénzéből és azóta nem is lehet róla hallani. Rapp ennek kapcsán adott nemrég interjút, ahol elmondta

nem gondolta volna, hogy ez történik majd, miután kiállt a nyilvánosság elé a 30 éves történetével, nagyon sajnálja azt a többszáz embert, akik a Kártyaváron dolgoztak, miközben a sorozat forgatása leállt a botrány miatt, de annak örült, hogy Spacey-t kitették a sorozatból.

Rapp véleménye szerint biztos, hogy volt valami oka annak, hogy Spacey úgy viselkedett, ahogy (és ugye nemcsak vele, hanem több áldozat is megszólalt azóta), állítása szerint Spacey-nek démonai voltak, emiatt pedig igazán sajnálja is a színészt.

Újabb húsz ember állítja, hogy Kevin Spacey zaklatta őket

Spacey a londoni The Old Vic színház művészeti igazgatója volt hosszú évekig, és most a színész húsz egykori munkatársa állítja, hogy tizenegy év alatt zaklatta őket a színész. A legtöbben huszonéves fiúk voltak, akiket a színész meghívott a színház bárjába, vagy épp pezsgővel lepte meg őket. Rendszerint fogdosta a fiatal férfiakat.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/62112/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?