Blogolj!

Bryan Singer jó előre elutasít minden ellene felhozott vádat

Hamarosan mozikba kerül a Queen-film, azaz a Bohém Rapszódia, és ezzel egy időben az Esquire is készül kiadni egy nagyobb cikket a film rendezőjéről, Bryan Singerről. A megjelenő anyag viszont nem kimondottan a film méltatásáról, mindinkább Singer botrányos viselkedéséről fog szólni. A rendező pedig már most próbálja menteni a menthetőt.

Nem épp így képzelte a Bohém Rapszódiának megjelenését Bryan Singer, aki már a lap cikkének megjelenése előtt tisztázni akarja magát bizonyos vádak alól. Ez nem ismeretlen terep a rendezőnek, ugyanis sejthető, hogy megint a zaklatásos balhéit veszik majd elő, és azt, hogy a Queen-film kapcsán is többször visszaélt hatalmával.

A rendező már most elmondta, hogy az Esquire színtiszta hazugságot állít, és nagyon nem helyes emberek karrierjével játszani és felelőtlenül vádaskodni.

Eddig Singernek sikerült megúsznia nagyobb érvágás nélkül az ilyen és ehhez hasonló ügyeket, mivel például amikor 2014-ben két alkalommal és 2017-ben is megvádolták szexuális zaklatással, és nemi erőszakkal, ám az egyik esetben kiderült, hogy a vádló hazudott, a másik ügyet pedig ejtették.

Mindenesetre Singer neve rendszeresen felbukkan, ha zaklatásról, visszaélésekről és erőszakról van szó, viszont eddig ebből különösebben nem lett gondja. Problémás viselkedéséből annál inkább, ugyanis a Bohém Rapszódia forgatásának befejezése előtt két héttel ki is rúgták a produkcióból, mert rendszeresen késett és nem profihoz méltóan viselkedett. Ennek ellenére még ő van feltüntetve rendezőnek, de most izgulhat, hogy az lap mivel rukkol elő múltjával kapcsolatban.

(borító: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/61897/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?