Blogolj!

Kiderült Kicsi Én halálának valódi oka

Az orvosszakértői vizsgálat során kiderült, hogy Verne Troyer az Austin Powers-filmek sztárjának áprilisi halálát öngyilkosság okozta.

A Los Angelesben közzétett halottkémi jelentés szerint a törpenövésű, 81 centiméter magas színész vérében „potenciálisan halálos” volt az alkoholszint, és amikor április 3-án kórházba került, Troyer többször is kijelentette, hogy meg akar halni.

A leginkább az Austin Powers-filmek Kicsi Én nevű karaktereként ismert színész április 21-én, 49 éves korában hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, miután több szervének működése is leállt.

Elhunyt az Austin Powers-filmek Kicsi Énje

A 49 éves Verne Troyer halálhírét a színész hivatalos Facebook-oldalán jelentették be. Troyert főleg az Austin Powers-filmekben játszott Kicsi Én szerepéről ismerhetjük, de olyan filmekben is felbukkant, mint a Grincs, a Sötét Zsaruk vagya Harry Potter. Emellett gyakran feltűnt valóságshowkban is, mint például a brit Big Brother.

A jelentés „alkoholmérgezés következményének” nevezte a halál okát.

Az elhunyt történetét és a jelenleg ismert körülményeket figyelembe véve a halál módja öngyilkosság

– írta jelentésében Martina Kennedy halottkém.

A jelentés szerint Troyer maga hívta ki a mentőket, de már a telefonban többször kijelentette, hogy meg akar halni, amit a kórház sürgősségi osztályán is megerősített. Ismerősei szerint a férfi depresszióval küzdött és öngyilkossági gondolatai voltak, már egy évvel korábban is hasonló állapotban került kórházba.

Amikor a 25 kilogrammos Troyert beszállították a kórházba véralkoholszintje 3 ezrelék volt, ez pedig egyes felnőtteknél már halált okozhat.

(Borító: edition.cnn.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/61301/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Verne Troyer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?