Blogolj!

A Disney ezúttal egy földönkívüli kutyát kelt életre

2002-ben jelent meg a Lilo és Stich – A csillagkutya című animációs film, ami cuki volt, megható és aranyos, úgy, ahogy annak lennie kell. A Disney pedig most erre csapott le, és felélesztik a sztorit és a karaktereket.

És nem szimpla újrázásról, vagyis remake-ről van szó, hanem a film élőszereplős feldolgozásáról. A Disney nem először csinálja ezt, hiszen A dzsungel könyve, A szépség és a szörnyeteg és az Aladdin is erre a sorsa jutott a Dumboról és Az Oroszlánkirályról nem is beszélve. A Lilo és Stich-et pedig Dan Lin és Jonathan Eirich jegyzi producerként, akik az új Aladdint is készítik.

A Lilo és Stitch egyébként Hawaiion játszódik, főhőse egy magányos kislány, Lilo, aki összebarátkozik egy rombolásra teremtett, kutyaszerű földön kívüli lénnyel. A rajzfilm a mozikban nem lett átütő siker, de végül megtalálta a közönségét, több csak videóra szánt folytatás készült hozzá és számos tévésorozat.

Egyelőre nem világos, hogy a játékfilmes feldolgozás mozikba kerül-e, vagy a Disney 2018-ben induló streaming szolgáltatásában forgalmazzák majd.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/60766/pics/lead_800x600.jpg
animáció,Disney,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?