Blogolj!

Az olasz színésznő elismerte, hogy lefeküdt fiatal vádlójával

A The New York Times értesülése szerint Asia Argento elismerte, hogy valóban volt szexuális kapcsolata azzal a fiatal amerikai színésszel, aki korábban szexuális zaklatással vádolta, azóta pedig már egy nagyobb összeget is kifizetett neki egy peren kívüli egyezség keretében.

A 42 éves színésznő számára azért is volt még kellemetlenebb ez a botrány, mert a szexuális zaklatások ellen küzdő MeToo-kampány egyik legismertebb arca. Argento eddig tagadta azokat a vádakat, miszerint öt éve egy kaliforniai szállodában szexuális kapcsolatot létesített volna az akkor 17 éves Jimmy Bennett-tel.

Vasárnap este, egy olasz tévén sugárzott interjúban Asia Argento azonban elismerte: találkozott szállodai szobájában Bennett-tel, hogy felkészítse őt egy meghallgatásra, amikor a fiatal színész váratlanul “rávetette magát”. Állítása szerint Bennett ezután még hónapokig “kínozta” őt szexuális tartalmú videókkal, a férfi a megszállottja lett. Argento azt álltja nem tudta, hogy Bennett még fiatalkorú, és azt sem, hogy Kaliforniában 18 év a beleegyezési korhatár.

A MeToo arca volt, most őt is zaklatással vádolják

Érdekes fordulatot vett az egész tavaly ősszel kirobbant Weinstein-féle zaklatási botrány és az azt követő MeToo mozgalom. Asia Argento színésznő volt a fő szószólója a zaklatásokkal és molesztálásokkal szemben, ugyanis Harvey Weinstein vele is erőszakoskodott még évekkel ezelőtt.

A The New York Times beszámolója alapján a színésznő idén 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki Bennettnek. Argento korábbi közleménye szerint ugyanakkor ezt az összeget nem ő, hanem néhai barátja, a tévés sztárséf Anthony Bourdain fizette ki a színésznek. Mint fogalmazott: Bourdain nagyon vigyázott a hírnevére és vállalta, hogy anyagilag segíti Bennettet azzal a feltétellel, hogy többé nem avatkozik bele az életükbe. A színésznő most azt mondta, hogy Bourdain júniusi halála után leállt a kifizetéssel, amely részletekben történt, mert nem értett egyet azzal.

A botrány miatt Argento elveszített több felkérést és meghívást, valamint kirúgták az X-Faktor televíziós tehetségkutató olasz változatának zsűrijéből is. 

(Borító: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/60495/pics/lead_800x600.jpg
Asia Argento,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?