Blogolj!

Megvan Burt Reynolds utódja Tarantino új mozijában

A Deadline értesülései szerint Bruce Dern vette át elhunyt barátja, Burt Reynolds szerepét Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében.

Ahogy arról mi is beszámoltunk Reynolds szeptember 6-án váratlanul elhunyt. Az online magazin úgy tudja, hogy a 82 éves Dern személyesen Tarantino felkérésére vállalta el, hogy ő játssza Reynolds helyett George Spahnt karakterét, aki egy nyolcvanéves, félig vak férfit, és westernek forgatásához adja ki Los Angeles-i birtokát. De ami ennél érdekesebb, hogy őt veszi majd rá Charles Manson, hogy elszállásolja a szektáját.

Dern és Tarantino korábban már dolgozott együtt a rendező Django elszabadul és az Aljas nyolcas című mozijában is. A Volt egyszer egy Hollywood 1969 nyarán játszódik Los Angelesben, amikor Charles Manson követői meggyilkolták Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski állapotos feleségét.

Less be a legújabb Tarantino-film kulisszái mögé!

Nagyon messze van még 2019, pláne ha egy Tarantino-filmre várunk. Ami alapból mindig menő, de most a menőség csimborasszója készül. A Volt egyszer egy Hollywood javában forog, most pedig napvilágot látott pár fotó a munkálatokról.

A kétszeres Oscar-jelölt Dern egyébként a Remember Me című filmet forgatja Spanyolországban, azonban a helyzetre való tekintettel a produkció rendezője, Martin Rosete és producere, Atit Shah átszervezte a felvételeket. A színész ezzel olyan nevekhez csatlakozott, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen vagy Tim Roth

A Tarantino-filmet 2019. július 26-tól játsszák Amerikában.

(Borító: huffingtonpost.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/60066/pics/lead_800x600.jpg
Burt Reynolds,Quentin Tarantino,Rövidzárlat,Volt egyszer egy Hollywood
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?