733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős beteg
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Mel Gibson rendezésében érkezik A vad banda remake-je

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. Mel Gibsont bízta meg a feladattal, hogy elkészítse A vad banda című kultikus westernfilm újrázását. 

Egyre jobban úgy látszik, hogy Gibson lekerült a Hollywood fekete listájáról, aminek újabb ékes bizonyítéka, hogy a stúdiónál kifejezetten rá gondoltak a klasszikus leporolásával kapcsolatban, olyannyira, hogy a rendezés mellett még társíróként is kiveszi a részét a munkából. 

Sam Peckinpah 1969-es eredetijében azt követhetjük nyomon, ahogy pár törvényen kívüli arc az utolsó nagy dobására készül. A maga idejében az egyik legerőszakosabb filmként tartották számon, így nem is olyan meglepő, hogy a stúdió fejesei Gibsonra gondoltak. 

A Warnernél már régóta próbálták tető alá hozni a filmet, a forgatókönyv egy korábbi verzióján David Ayer (Kiképzés, Harag) dolgozott, amit most ugye Gibson fog kipofozni Bryan Bagby-vel közösen. Azt még nem tudni, hogy mikor érkezik A vad banda remake, ugyanis Gibsonnak van bőven más elfoglaltsága is. A II. világháborús Destroyer mellett A passió folytatásán is dolgozik. 

(Borító: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/59801/pics/lead_800x600.jpg
Mel Gibson,remake,Rövidzárlat,western
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?