Blogolj!

Bosszúthriller főszerepében tér vissza Angelina Jolie

Az Oscar-díjas Angelina Joliet hamarosan egy 19. század végén játszódó bosszúthriller főszerepében láthatjuk viszont. 

A sztoriról már elég sok mindent tudni, ugyanis James Scott 2014-ben megjelent regénye, a The Kept nyomán készül, melynek története 1897-ben, New York államban játszódik. Egy mindentől távol eső tanyán élő nő (Jolie) egy nap arra ér haza, hogy férjét és négy gyermekét meggyilkolták. A nőt is eltalálja egy golyó, de túléli a támadást egyik fiával együtt, aki elbújt.

Ezután az asszony természetesen bosszúra szomjazik és a 12 éves fiával nekivág, hogy megtalálja a tetteseket, azonban a hóviharon át vezető kegyetlen utazás, olyan titkokat fed fel, amelyek az anya és fia kapcsolatát is rendesen próbára teszik.

James Scott

A film jogait az Imperative Entertainment vásárolta meg, a sztorit pedig Alice Birch (Lady Macbeth) írja át forgatókönyvre. Jolie a főszerep mellett a produceri teendőket is bevállalta

A színésznőt, - akiről mostanság leginkább Brad Pitt-tel való viharos válása kapcsán hallani, - utoljára 2015-ös saját rendezésében, a A tengernél című filmben láthattuk. Legközelebb pedig 2020-ban, a Demóna 2-ben tér vissza a mozikba.

Jolie jelenleg a Come Away című filmen dolgozik, amelyet a Pán Péter és az Alice Csodaországban előzménytörténeteként emlegetnek, mese rendezéséért pedig Brenda Chapman (Egyiptom hercege, Merida, a bátor) a felelős.

(Borító: variety.com, Fotó: otherppl.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/58773/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Angelina Jolie,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?