Blogolj!

Nézd meg, hogy fest Joaquin Phoenix, mint Joker!

Sokáig csak pletyka szinten keringett a hír, hogy érkezik egy Joker eredetfilm a Másnaposok rendezőjétől Joaquin Phoenix főszereplésével, aminek ráadásul semmi köze sem az addig megjelent DC-mozikhoz. 

Azóta azonban már senki sem kételkedik abban, hogy ez a projekt valóban összejön, aminek újabb ékes bizonyítéka, hogy befutottak ez első képek is. Az első fotót Todd Phillips rendező osztotta meg az Instáján, amin a nem túl vidám Phoenix látható, mint Arthur, akiből később a képregényvilág egyik legemblematikusabb főgonosza, Joker lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Közben pedig a Just Jared lehozta az első forgatási fotókat is, ami csak megerősíteni látszik azokat a híreszteléseket, miszerint nem egy tipikus képrgényfilmre kell majd számítanunk, ugyanis itt az akciók helyett sokkal inkább a karaktereken lesz a hangsúly. Ha minden igaz, a film olyan klasszikusokat vesz alapul, mint a Taxisofőr vagy a A komédia királya.

A rendező Scott Silverrel dolgozott együtt a Joker forgatókönyvén, aki többek között a Drogosztag és The Figher - A harcos c. filmeken is dolgozott. Joaquin Phoenix mellett játszik még a filmben Robert De Niro, Zazie Beetz (Deadpool 2.) és Frances Conroy (Amerikai Horror Story) is. Egy darabig arról is szó volt, hogy Alec Baldwin is feltűnik majd, mint Batman apja, azonban ő gyorsan kiszállt a projektből.

A tervek szerint a Joker 2019. szeptember 13-án kerül a hazai mozikba.

(Borító: comicbook.com, Fotók: justjared.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/58574/pics/lead_800x600.jpeg
adaptáció,DC,dráma,képregény,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?