Blogolj!

Kevin Spacey és Steven Seagal is megússza a vádemelést

Elévülés miatt nem emel vádat a Los Angeles-i kerületi ügyészség egy Kevin Spacey elleni és egy Steven Seagal elleni szexuális zaklatási gyanú ügyében.

Spacey ellen elsőként 2017-ben Anthony Rapp színész tett feljelentést, amelyben azt állította, hogy 1986-ban, 14 éves korában Spacey megpróbálta elkábítani és molesztálni. Spacey bocsánatot kért akkori helytelen viselkedéséért, de azóta nem szólalt meg az ügyben, és visszavonult a nyilvánosság elől.

Kevin Spacey-t zaklatással vádolják, ő pedig bejelentette, hogy meleg

Zita | 2017.10.30. 08:40 A Weinstein-ügy óta lépten-nyomon szexuális zaklatásokba lehet botlani. Most Kevin Spacey van a soron. Egy Anthony Rapp nevű színész (aki a Star Trek Discovery című sorozatból lehet ismerős) vádolja az Oscar-díjas színészt egy 1986-os esettel kapcsolatban. Spacey akkor 26 éves volt, Rapp pedig csak 14.

Az 59 éves színész ellen azonban mások is feljelentést tettek, többek között a londoni Old Vic színház több dolgozója, és a Los Angeles-i ügyészség is vizsgálja még két ügyét.

Kedden egy olyan szexuális zaklatási ügyét ejtette az ügyészség a kaliforniai törvényekre hivatkozva, amely az áldozat bejelentése szerint 1992-ben történt.

Az Oscar-díjas Spacey egyike a szórakoztatóipar és a politikai élet tucatnyi közismert alakjának, akiket az utóbbi tíz hónapban szexuális zaklatással vádoltak meg. A színész a botrány miatt veszítette el a Kártyavár című sorozat főszerepét, és kivágták A világ összes pénze című filmből is.

Portia de Rossi színésznő Steven Seagalt vádolta meg 2017 novemberében azzal, hogy egy film előzetes megbeszélésekor molesztálta őt. Az ügyészség ebben az ügyben sem emelhetett vádat az elévülés miatt. A filmsztár tagadta azt, amivel gyanúsítják.

(Borító: nbcnews.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/58056/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Rövidzárlat,Steven Seagal,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?