Blogolj!

Megvan a legújabb Die Hard-film címe

Egy ideig az a pletyka keringett, hogy mégsem készül el Bruce Willis 1988-as klasszikusának, a Die Hardnak a hatodik felvonása, most azonban már kétség sem férhet hozzá, hogy jön a folyatás. 

Széria szakít az eddigi hagyománnyal és elhagyja a "Die Hard" címet, - aminek köszönhetően a magyarok is fellégezhetnek, hiszen már nem is nagyon volt hova fokozni a Drágán add az életed felütéseket - és nemes egyszerűséggel "McClane" címem fog futni a projekt. 

Ebből már az is világos, hogy továbbra is a jó öreg Brucet láthatjuk majd nagyon csúnyán nézni. Az eredeti tetvek szerint még a Die Hard: Year One címen érkezett volna a hatodik rész, de végül a fenti cím mellett döntöttek az alkotók. 

via GIPHY

Most úgy látszik, hogy végre egy kis csavarral is készülnek a filmesek, ugyanis jelen állás szerint egyből két McClane-t is kapunk, a hatvanas éveiben járó nyomozót, valamint saját maga húszéves kiadását. Az ifjú John szerepére még nem találták meg a megfelelő színészt, a hírek szerint ugyanis a film rendezője, Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4)nagyon szigorún veszi a castingot, miután mégiscsak Bruce Willis bőrébe kéne bújnia az illetőnek. 

(Borító: freepressjournal.in)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/58013/pics/lead_800x600.jpg
akció,Bruce Willis,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?