Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Elkaszálhatják Woody Allen legújabb filmjét

Woody Allen már 2017-ben leforgatta az A Rainy Day in New York című filmjét, de egyelőre nincs a láthatáron semmiféle premierdátum.

Annak ellenére, hogy igencsak jó húzónevek szerepelnek a stáblistán (Selen Gomez, Timothée Chalamet, Liev Schreiber, Elle Fanning, Jude Law) mivel a stúdió, vagyis az Amazon nem igazán akarja bemutatni a filmet.

Nagy valószínűséggel ennek oka a 2017 őszén kirobbant MeToo mozgalom és az, hogy újra elővették Woody Allen molesztálós ügyét. Köztudott ugyanis 2014 óta, hogy Allent megvádolta lánya, Dylan azzal, hogy még gyerekkorában zaklatta. Bár a vizsgálatok alapján Allent nem találták bűnösnek, felmerült a gyanú, hogy az anya, Mia Farrow volt az, aki sértettségből próbálta besározni egykori élettársát, azaz Allent, felhasználva lányát. Ezt többek között Dylan Farrow testévre is állítja.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

A MeToo mozgalom kirobbanásával a A Rainy Day in New York szereplői és olyan színészek is, akik régebben dolgoztak a rendezővel mélyen elítélték őt, és voltak, akik például a filmért kapott gázsijukat is felajánlották a szexuális erőszak áldozatainak.

Az, hogy mégis mi lesz a sorsa a mozinak és az Amazon lép-e valamit az ügyben, még rejtély, de a pénz mint tudjuk elég nagy úr.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57760/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Woody Allen
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?