Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Mi köze van David Lynch-nek a Beatles-hez?

Nem sok, legfeljebb annyi, hogy a legendás zenekar egyik tagjának, Paul McCartney-nak lánya a divat világából a filmek világába ugrott át, amihez Lynch volt az idegenvezető.


Stella McCartney ugyanis eddig nem sokat foglalkozott a filmekkel, hiszen évek óta jól menő ruhamárkája van, és az igazat megvallva meglepő, de David Lynch sem engedte el tébolyult fantáziáját a mozivásznon egészen 2006, vagyis az Inland Empire óta. (Jó, persze a Twin Peaks harmadik évada sem volt semmi tavaly, de szigorúan véve ugye az nem mozifilm.)

Nem tudom, hogy mit láttam, de ebből kérek még

A Twin Peaks nem véletlenül emelkedett kultstátuszba az évek során. Egyedi volt, félelmetes, misztikus, vicces, bizarr és izgalmas. A zsánerek között fékevesztett tobzódás pedig 25 év után sem hagyott alább: David Lynch újra a porondon.

Szóval ketten összeálltak, sőt, hogy még családiasabb legyen a hangulat, a rendező fia, Austin Lynch is beszállt a buliba és elkészítettek egy tízperces filmet a film szeretetéről, nézéséről és magáról a filmművészetről. A Curtains Up egy igazi filmrajongóknak készült hangulatmozi lett, rengeteg ismert arccal és sok-sok üzenettel.

David Lynch in "Curtain's Up", from Stella McCartney - NOWNESS from NOWNESS on Vimeo.

Ilyen kis csemegék is kellenek néha a fanatikusoknak, na.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57600/pics/lead_800x600.jpg
David Lynch,rövidfilm,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?