hirdetés
Nincs telitalálat az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 12, 21, 24, 33, 88. Joker: 556729. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 559 640; a 3 találatos szelvényekre egyenként 17 715; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1315 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megvan, ki játssza Charles Mansont Quentin Tarantino filmjében

Lassan már ott tartunk, hogy egész Hollywood akar magának egy szeletet Tarantino legújabb filmjéből, hiszen már egy ideje forog a film, de még mindig rendszeresen jönnek újabb hírek arról, hogy most éppen ki csatlakozott a stábhoz. 

A legújabb bejelentés pedig nem másról, mint Charles Manson megformálójáról rántotta le a leplet, akit Damon Herriman fog alakítani. Herriman idehaza főleg a Törvény embere és a Préda című sorozatokból ismerhetünk. 

Damon Herriman

Fotó: filmink.com.au

Az ausztrál színész olyan nevekhez csatlakozott, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Burt Reynolds, Margot Robbie, Dakota Fanning, James Marsden vagy Tim Roth, hogy csak egy pár nevet említsünk a végeláthatatlan listából.

Tarantino már többször is hangsúlyozta, hogy legújabb alkotása nem kizárólag a Manson-gyilkosságokra fog fókuszálni, de az új Ponyvaregénynek beharangozott film cselekményében helyet kap Sharon Tate (Margot Robbie) meggyilkolásának a története is. 

Roman Polanski és Rafal Zawierucha

Fotó: antyradio.pl

Harriman bejelentése előtt egyébként az derült ki, hogy Mike Moh alakítja majd  Bruce Lee-t, míg Rafal Zawierucha Sharon Tate akkori férjét,  Roman Polanskit.

Volt egyszer egy Hollywood várhatóan 2019 augusztus 8-án kerül majd a magyar mozikba.

(Borító: movieweb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57650/pics/lead_800x600.jpg
akció,dráma,Leonardo DiCaprio,Quentin Tarantino,Roman Polanski,Rövidzárlat,thriller,Volt egyszer egy Hollywood
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?