Blogolj!

Megvan, ki játssza Charles Mansont Quentin Tarantino filmjében

Lassan már ott tartunk, hogy egész Hollywood akar magának egy szeletet Tarantino legújabb filmjéből, hiszen már egy ideje forog a film, de még mindig rendszeresen jönnek újabb hírek arról, hogy most éppen ki csatlakozott a stábhoz. 

A legújabb bejelentés pedig nem másról, mint Charles Manson megformálójáról rántotta le a leplet, akit Damon Herriman fog alakítani. Herriman idehaza főleg a Törvény embere és a Préda című sorozatokból ismerhetünk. 

Damon Herriman

Fotó: filmink.com.au

Az ausztrál színész olyan nevekhez csatlakozott, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Burt Reynolds, Margot Robbie, Dakota Fanning, James Marsden vagy Tim Roth, hogy csak egy pár nevet említsünk a végeláthatatlan listából.

Tarantino már többször is hangsúlyozta, hogy legújabb alkotása nem kizárólag a Manson-gyilkosságokra fog fókuszálni, de az új Ponyvaregénynek beharangozott film cselekményében helyet kap Sharon Tate (Margot Robbie) meggyilkolásának a története is. 

Roman Polanski és Rafal Zawierucha

Fotó: antyradio.pl

Harriman bejelentése előtt egyébként az derült ki, hogy Mike Moh alakítja majd  Bruce Lee-t, míg Rafal Zawierucha Sharon Tate akkori férjét,  Roman Polanskit.

Volt egyszer egy Hollywood várhatóan 2019 augusztus 8-án kerül majd a magyar mozikba.

(Borító: movieweb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57650/pics/lead_800x600.jpg
akció,dráma,Leonardo DiCaprio,Quentin Tarantino,Roman Polanski,Rövidzárlat,thriller,Volt egyszer egy Hollywood
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?