Blogolj!

Újabb nagy név csatlakozott a készülő Joker-filmhez

A képregény- és filmrajongók egyaránt megörültek, amikor júliusban kiderült, hogy Joaquin Phoenix főszereplésével készül egy új Joker-film, most pedig már az is kiderült, hogy ki játssza majd Batman apját. 

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a DC legújabb projektje a Warner égisze alatt érkezik majd Phoenix főszereplésével, valamint Todd Phillips (Másnaposok, Terhes társaság) rendezésével. Már azt is tisztázták, hogy ez a film egy teljesen különálló történet lesz és semmilyen módon nem kapcsolódik majd a Jared Leto főszereplésével készülő Joker-mozihoz.

Most pedig már az is kiderült, hogy a történetben feltűnik majd Batman apja is, Thomas Wayne, akit Alec Baldwin fog alakítani. Míg képregény történetében Thomas egy bérgyilkos áldozatává válik, addig a Tim Burton-féle 1989-es moziban Joker ölte meg. Az még nem tudni, hogy az új filmben melyik irányt viszik tovább.

Alec Baldwin

Ha minden igaz még a képregényhez képest is egy komorabb filmre számíthatunk majd. Baldwin mellett eddig már olyan sztárok csatlakoztak a projekthez, mint Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy és Marc Maron.

(Borító: thewrap.com, Fotó: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57593/pics/lead_800x600.png
adaptáció,dráma,képregény,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?