Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Asia Argentót már a tévéből is kirúgták molesztálási ügye miatt

Egyre ironikusabb az, ami Asia Argentoval történik.

Mégpedig azért, mert a korábbi MeToo-arc, azaz Argento kb ugyanazon megy keresztül, mint amin korábban Weinstein és például Spacey is. Persze most lehet vitatkozni, hogy ez mennyire jogos és kinek van igaza, illetve, hogy évekkel ezelőtt mi történt, de jelen állás szerint Asia Argento évekkel ezelőtt egy 17 éves fiúval, Jimmy Bennettel lefeküdt, akinek a színész- és rendezőnő kifizetett egy rakás pénzt, hogy ne legyen ebből ügy.

A MeToo arca volt, most őt is zaklatással vádolják

Érdekes fordulatot vett az egész tavaly ősszel kirobbant Weinstein-féle zaklatási botrány és az azt követő MeToo mozgalom. Asia Argento színésznő volt a fő szószólója a zaklatásokkal és molesztálásokkal szemben, ugyanis Harvey Weinstein vele is erőszakoskodott még évekkel ezelőtt.

Ügy nincs, legalábbis bíróság előtt nem, ennek ellenére a sajtó ettől hangos, olyannyira, hogy a hangzavar az olasz X-faktor készítőinek fülébe is eljutott, és egyből ki is rúgták Argentot a műsorból. Bár nem teljesen, mert a válogatóban még közreműködött a színésznő, onnan nem lehet persze visszamenőleg kitenni a szűrét (és Ridley Scottosan újraforgatni sem akarta a műsorgyártó, hiszen rengeteg macerával és idővel járna), viszont az októbertől kezdődő élő adásokban már nem fog szerepelni.

Argentonak elég durva egy éve volt amúgy, hiszen a Weinstein-botrány kapcsán a nyilvánosság előtt vállalta, hogy megerőszakolta a producer évekkel ezelőtt, majd meghalt élettársa, Anthony Bourdain sztárséf, akinek öngyilkossága miatt sokan próbálták a színésznőt hibáztatni.

 Egyébként Bourdain volt az, aki kifizette a 108 millió forintnak megfelelő összeget Bennettnek, hogy hagyja abba Argentoval szemben a vádaskodásokat.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57598/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?