Blogolj!

A zaklatással vádolt színésznő mindent tagad

Ahogy már írtunk róla, érdekes fordulatot vett a MeToo kampány és annak utózöngéje; Asia Argento színésznőt nemrég szexuális zaklatással vádolták meg, ám ő most mindent tagad.

Annak ellenére, hogy Argento egy vagyont kifizetett Jimmy Bennett színésznek – peren kívüli megegyezés volt – és ezzel kapcsolatban hiteles bizonyítékok is vannak, Argento tagadja, hogy 2013-ban egy szállodai szobában molesztálta volna a fiatal, akkor még csak 17 éves fiút.

A MeToo arca volt, most őt is zaklatással vádolják

Érdekes fordulatot vett az egész tavaly ősszel kirobbant Weinstein-féle zaklatási botrány és az azt követő MeToo mozgalom. Asia Argento színésznő volt a fő szószólója a zaklatásokkal és molesztálásokkal szemben, ugyanis Harvey Weinstein vele is erőszakoskodott még évekkel ezelőtt.

Argento egy közleményt adott ki, amiben azt megerősítette, hogy ismeri Bennettet, de kapcsolatuk szimplán barátság. Az írás kitér arra a bizonyos 108 millió forintnak megfelelő összegre is, amit Argento kifizetett. A nemrégiben elhunyt Anthony Bourdain sztárszakács, Argento élettársa fizette ki állítólag a pénzt, hogy még elejét vegye a pletykáknak és a rosszindulatú híreszteléseknek.

Bennett még nem szólalt meg az ügyben, viszont a Los Angeles-i rendőrség utánanézett a dolognak, és hivatalosan nincs adat az öt évvel ezelőtti esetről.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/57280/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?