Blogolj!

Megindult a sárdobálás Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül

Egy válás sosem könnyű, pláne akkor nem, ha az a világ szeme előtt zajlik és van egy rakás gyereked. Angelina Jolie meg nem egy könnyű eset, így most Brad Pitt eléggé nehéz helyzetben van.

A pár 12 évig volt együtt, ebből kettőt házasságban éltek, hat gyerekük van, ebből három vér szerinti és három örökbefogadott.

 „Brangelina” , azaz Jolie és Pitt már két éve nincsenek együtt, de a házasságuk hivatalosan még mindig érvényben van, amitől Jolie már annyira ki van bukva, hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott követelései vannak. Ezt pedig már a hollywoodi sztárügyvéd, Laura Wasser sem tudta tolerálni, és otthagyta a színésznőt a válás közepén, oldja meg a sértettségét saját maga.

Persze Jolie-t sem kell félteni, begyújtotta a rakétákat és tervei szerint Brad Pittnek nem hagy semmit. Mármint se pénzt, se gyerekeket. Ezt a bíróság is kissé túlzásnak érezte, sőt, Jolie ragaszkodását és gyerekei kisajátítását károsnak nevezte, ezért Pitt többet találkozhatott a gyerekekkel, ám a színésznő most a pénzen rugózik.

Brad Pitt az elmúlt két évben 9 millió dollárt adott Jolie-nak, amiből a nő vett egy 8 millió dolláros házat, a maradék egymillióból (azaz durván 300 millió forint) kéne valahogy eltengődnie a nagy családnak, és ez csak az az összeg, amit a leendő exférj ad. Jolie pedig azt kifogásolja, hogy ez az összeg igen méltánytalanul kevés.

Nem csoda ezek után, hogy Pitt ügyvédei hazugnak és manipulatívnak írják le Jolie-t, aki szinte semmiből sem akar engedni. Szép dolog a szerelem…már ameddig tart és nem Angelina Jolie az exed.

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/56779/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?