Blogolj!

Tom Hardy újra bekattanna Mad Maxként

2015-ben hatalmasat robbant a Mad Max: A harag útja, és egész szép mennyiségű Oscar-díjat és jelölést is kapott. Nem véletlen, hogy Tomy Hardy-n nem múlik a Mad Max-filmek folytatása.

A San Diego-i Comic-Conon beszélt a színész a jövőbeli tervekről, és a rajongók örömére kijelentette, hogy rajta aztán nem múlik, hogy lesznek-e további Mad Max-mozik. És mindjárt kettőre gondolt, ugyanis eredetileg is trilógiát terveztek a „téboly” filmből.

Amikor az elmebetegséget imádod - Mad Max: A harag útja

Az egész internet tele van a legújabb George Miller őrület, a Mad Max: A harag útja magasztalásával, ami nem is véletlen. Az az öregúr, aki nemrég még Táncoló talpak at készített cuki pingvinekkel, most bekeményített újra, és a 30 évvel ezelőtti tébolyt felélesztette. Nem is akárhogyan.

3 éve a Mad Max: A harag útja úgy robbant be a mozikba és söpörte el a nézőket, mint annak a rendje. George Miller (az eredeti, Mel Gibson-féle Mad Maxek rendezője) ennyi évvel az eredeti trilógia után is baromira érti és érzi ezt a zakkant világot, mi meg imádjuk, szóval amíg nem gyűlik össze a következő filmre a pénz (valószínűleg ez az oka, hogy eddig még semmi hír róla), újrázni kell a három évvel ezelőtti kattanást.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/56150/pics/lead_800x600.jpg
Mad Max,Rövidzárlat,Tom Hardy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?